Lander Arretxea : nola sortu youtuber bat alderdi baten enkarguz? / Oier Aranzabal - Arantzabal, Oier (Barruan gaude (Zuzeu Podcast), 2019)
Elkarrizketa podcast bat da 'Barruan gaude', protagonista baten etxera saio bakoitzean sartu eta elkarrizketa bat ekarriko dugu, intimoa, barrutik. Milenial belaunaldiko gazte bat da Lander Arretxea, baina gazte izanagatik ere, hainbat hedabidetan kolaboratu du. Besteak beste, Garoa liburu dendan, Argian eta ZuZeu bertan aritu da kazetari lanak egiten. Orain Berriako 'Ekografiak' zutabea idazten dihardu, astean bitan. Gainera euskal ikusentzunezkoen panoraman azken aldian izan den proiektu freskoenaren sortzaile da Kepa Matxain eta Unai Gaztelumendirekin batera. Hiru Damatxo kolektiboak 'Gure Bazka' seriearekin aurkeztu zuen bere burua eta gerora Super Txope youtuberra sortu zuten, Sortu alderdiaren enkarguz. Ordutik ez dira gelditu eta hemen duzu egin dituzten lanen zerrenda luzea. Bartzelonako Born auzoko bere etxeko ateak zabaldu dizkigu. Beste bi lagunekin konpartitzen du kabia, baina, haiek ez daude etxean...