Ibarbi (errezil sagarra) : sagarren erregina = La reina de las manzanas / [testua] Álvaro Bermejo ; [argazkiak eta diseinua] Joseba Urretavizcaya ; [Joxemi Saizarrek euskerara ekarria] - Bermejo, Álvaro (Soroa (Xibarit), 2020)
Liburu honetan "Ibarbi" Errezil sagar barietatearen gaineko informazio ugari jasotzen da. Liburuaren balioa bikaina da, bai diseinuagatik, baita dokumentu-iturriengatik ere; horietako asko argitaratugabeak eta zuzenak dira. Bertatik bertara jasotako kontakizunak, bizipenak, oroitzapenak, errezetak eta ahaztutako erritualak, jakintzak eta definitzen gaituzten zaporeak berreskuratu dira, argazki ederrez hornituta.