Morto vivace - Arretxe, Jon (Donostia : Elkar, 2007)
Uztailak 14, festa nazionala Parisen, eta gaua ospatzeko Sena ibaian doaz Miarritzeko opera-korukoak, bateau–mouche batean afaltzen eta kantari. Bat-batean, baina, haietako kide baten gorputz txikitua agertuko da ur gainean.
Keywords: Helduentzako Literatura