Biga : super laguna! / [gidoilaria] Romain Pujol ; [ilustratzailea] Vincent Caut ; [itzulpena, Mitxel Murua] - Pujol, Romain (Biga (Astiberri), 2021)
Ikasturte hasiera da, eta Bigak superheroi-jantzi bat egitea erabaki du. Ezagutzen al duzue Blue Ranger? Hortxe egoten da beti, haren beharra duten lagunei laguntzeko prest. Ogitarteko iheskor bihurri bat harrapatu edo brikolaje bihurri bat egin behar denean... eup!, eta listo, egina! Gure superheroi hasiberriak, ordea, ikasteko asko dauka oraindik. Bitartean, denen "super laguna" izango da!