Amak batzuetan trumoiak izaten ditu buruan - Taboada, Beatriz; Padrón, Dani; Markuleta, Gerardo (Alzira : Algar, 2021)
Amak, batzuetan, trumoiak izaten ditu buruan: oso altu hitz egiten du, eta hortzak estutzen ditu. Beste batzuetan, hodeiak izaten ditu buruan: ahaztu egiten zaio gosaria prestatzea, eta berandu iristen gara lagunen urtebetetzeetara. Beste batzuetan, ostadar bat izaten du buruan: autoan, kantuan joaten da, eta milaka musu ematen dizkit. Posible al da nik ere trumoiak, hodeiak eta ostadarrak izatea buruan? Emozioak ulertzen eta emozioekin elkarbizitzen laguntzen digun kontakizuna.
5 urtetik aurrera (urdina)
A veces mamá tiene truenos en la cabeza
Keywords: Album ilustratuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura