Besarkatzeko unea iritsi arte - McLaughlin, Eoin; Dunbar, Polly; Markuleta, Gerardo (Alzira : Algar, 2021)
Trikuak eta dortokak ezin dute elkar besarkatu, baina badakite batak bestea maite dutela, hori erakusteko modu asko dagoelako... besarkatzeko unea iritsi arte!
5 urtetik aurrera (urdina)
While we cant´t hug
Keywords: Adiskidetasuna; Emozioak eta sentimenduak; Giza harremanak; COVID-19a; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak