Besarkatzeko unea iritsi arte / [testua] Eoin McLaughlin ; [marrazkiak] Polly Dunbar ; [itzulpena, Gerardo Markuleta] - McLaughlin, Eoin (Algar, 2021)
Trikuak eta dortokak ezin dute elkar besarkatu, baina badakite batak bestea maite dutela, hori erakusteko modu asko dagoelako... besarkatzeko unea iritsi arte!