Ekuazio diferentzial linealak EzH (4) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2021)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan ekuazio diferentzial ez homogeneoak ikusiko ditugu.
Batxilergoa, 2. maila.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak