Festa - Osoro, Jasone (Donostia : Elkar, 2021)
Sofia eta Andrea bizitza berri baten atariko ilusioarekin joan ziren inguruetako udako festarik sonatuenera. Gogoa eta gorputza aske utzita, Sofiak eta Ivanek ezin izan zioten ezetzik esan elkarrenganako erakarmenari. Sexua izan zuten. Badago hamasei urterekin haurdun geratzen den neskarik. Gazteei zirrara eragingo dien istorio honi ez zaio egiantzik falta
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Nerabeak; Sexu-harremanak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak