Malkoak euritan - Sierra i Fabra, Jordi; Olasagasti, Ramon (Donostia : Elkar, 2021)
Leo Clavert rock abeslaria, hil ondoren, mito bihurtu da, eta haren hilobia ehunka jarraitzaileren erromes-lekua. Grace alabak gorroto ditu aitaren heriotza etengabe gogora ekartzen dizkioten omenaldiak. Aitaren mireslea den Normanek, ordea, bizitza aldatuko dio. Aitari buruz amak ezkutatu dizkion bizitzako pasarteak argitu beharko ditu Gracek.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Nerabeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Musika -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura