Malkoak euritan / Jordi Sierra i Fabra ; itzulpena, Ramon Olasagasti - Sierra i Fabra, Jordi (Traola (Elkar), 2021)
Leo Clavert rock abeslaria, hil ondoren, mito bihurtu da, eta haren hilobia ehunka jarraitzaileren erromes-lekua. Grace alabak gorroto ditu aitaren heriotza etengabe gogora ekartzen dizkioten omenaldiak. Aitaren mireslea den Normanek, ordea, bizitza aldatuko dio. Aitari buruz amak ezkutatu dizkion bizitzako pasarteak argitu beharko ditu Gracek.