Hormak - Iguaran, Oihana (Donostia : Elkar, 2021)
Institutuko sarrerako horman LEA PUTA idatzita aurkitu dute ikasleek, eta ikusi orduko, azpijanean hasi dira guztiak Leak halako mezua jasotzeko zein arrazoi ote dauden jakiteko. Pintadak, halere, ikaskideen artean dauden beste hamaika horma jarriko ditu agerian. Denok ditugu iraintzen gaituzten hormak, esamoldeak eta jarrerak. Eskolako hormak batzuentzat ate zabalak dira, beste batzuentzat egunero gainditu beharreko hesiak.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Nerabeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Eskola-jazarpena; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak