Funtzioen limiteak (4) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2021)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan funtzioen limitea puntu batean ikusiko da. Albo-limiteak existitzen dira, baina desberdinak, beraz ez dago limiterik. Karratura dagoen binomio baten erro karratua duen funtzioa aztertzen da.
Batxilergoa, 2. maila.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak