Optika geometrikoa (4) : leiar konbergenteak - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2021)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira.
BATX, 2. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak