Itsasoetako mamua - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2019)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... Prest al zaudete? Bidaian goaz, lagunok! Badakizue nora? Portwindera, osaba Charlie bizi den arrantzale herritxora. Itsas erreserba berri baten inauguraziora gonbidatu gaitu. Seguru izurde asko ikusiko dugula! Baina hara helduz gero, zerbait herriko arrantza kaltetzen ari dela ohartu gara... itsasontzi mamu bat dago! Halako uretan nabigatu behar dugu! Gurekin etortzen ausartuko zarete?
8 urtetik aurrera (gorria)
Fifa fulmini e fantasmi!
Keywords: Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak