Itsasoetako mamua / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak, Blasco Pisapia, Pamela Brughera] - Bat Pat (Bat Pat (Mezulari), 2019)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... Prest al zaudete? Bidaian goaz, lagunok! Badakizue nora? Portwindera, osaba Charlie bizi den arrantzale herritxora. Itsas erreserba berri baten inauguraziora gonbidatu gaitu. Seguru izurde asko ikusiko dugula! Baina hara helduz gero, zerbait herriko arrantza kaltetzen ari dela ohartu gara... itsasontzi mamu bat dago! Halako uretan nabigatu behar dugu! Gurekin etortzen ausartuko zarete?