Medusa begi-bistan - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2019)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... Prest al zaudete? Fogvillen auzoko berriak dauzkagu: Gordon ahizpak Ilun Enean bizitzen jarri dira, etxe handi abandonatuan (denok sorginduta dagoela uste dugun hartan). Gainera, hirian Pertseoren estatua baliotsu bat erakutsiko duen erakusketa izango da, eta badakigu lapur bat hura lapurtu nahian dabilela. Ahizpa beldurgarriekin eta lapur kezkagarriarekin...onik aterako ote gara?
8 urtetik aurrera (gorria)
Occhio a Medusa
Keywords: Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak