Efektu fotoelektrikoa (3) : espektro elektromagnetikoa / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2021)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira.