Bat Pat-en abentura izugarriak / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak, Blasco Pisapia eta Pamela Brughera] - Bat Pat (Bat Pat. Usaindunak (Mezulari), 2010)
Galdetu al diozue inoiz zuen buruei nolako usaina izan dezakeen dragoi asmatiko baten hatsak? Uste duzue agoantatuko zenuketela troll baten kiratsa? Bada, zeren zain zaudete? Ireki liburu hau, eta prestatu abentura zirraragarria eta era berean kirasduna bizitzeko! Honako honetan, Prescotteko terma itogarrietan hasi zen abentua, txuleta txingarretan bezala erre gabe bukatzea ia ezinezkoa den tokian... Beldur-meldur!!!