Ongi etorri, txikiak - Van Gageldonk, Mack; Sedano, Ane ([Barakaldo] : Ikasmina, 2020)
Txita bat banan-ban joango da jaio berri diren animalia guztiei bisita egitera eta gurasoak zoriontzera. Eta txitarekin batera joango da Mackek ondutako liburuaren irakurlea ere. Bisitatuak diren animaliak nola izendatzen diren ezagutu eta hiztegia aberastuko du irakurleka. Animalien kumeak ezagutzeko liburu bat. 12 hilabetetik gorako umeei irakurtzeko aproposa
2 urtetik aurrera (urdina)
Mijn kleine wondertje
Keywords: Album ilustratuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura