Ongi etorri, txikiak / [testu eta ilustrazioak] Mack ; [itzulpena, Ane Sedano] - Van Gageldonk, Mack (Hazi eta ikasi (Ikasmina), 2020)
Txita bat banan-ban joango da jaio berri diren animalia guztiei bisita egitera eta gurasoak zoriontzera. Eta txitarekin batera joango da Mackek ondutako liburuaren irakurlea ere. Bisitatuak diren animaliak nola izendatzen diren ezagutu eta hiztegia aberastuko du irakurleka. Animalien kumeak ezagutzeko liburu bat. 12 hilabetetik gorako umeei irakurtzeko aproposa