Herri kirolak : euskal herriaren jokoak = Juegos del pueblo vasco - Bermejo, Álvaro; Urretabizkaia, Joseba; Saizar Arostegi, Joxemi (Tolosa : Xibarit, 2020)
Gaur Herri Kirolen Euskal Federazioak liburu honek hartzen dituen hemezortzi proba onartzen ditu H18k epigrafean bilduak. Guztiei buruz hitz egingo dugu, mistoak direnentzat kapitulu berezia erreserbatuz. Horietatik zabaltzen ari diren beste modalitate berriak sortu ziren, euskal duatloia, triatloia eta pentatloia adibidez.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Herri-kirolak -- Euskal Herria; Monografiak