Irribarre berria - Extremera, Esther; Muro, Martin; Moreno Extremera, Enara (Bilbo : Ediciones Beta III Milenio, 2021)
Bat eta ehun urte bitarteko umeentzako poema liburua. Errima sinpatikoen bitartez eguneroko bizitzari buruz jakingo dugu baita gure arazo bitxienak nola konpontzeko klabea ere ikasiko dugu
8 urtetik aurrera (gorria)
Badu, gainera, bere atari eta or. propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz
Keywords: Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura