Irribarre berria / [testuak] Esther Extremera ; [ilustrazioak, Martin Muro, Enara Moreno Extremera] - Extremera, Esther (Ediciones Beta III Milenio, 2021)
Bat eta ehun urte bitarteko umeentzako poema liburua. Errima sinpatikoen bitartez eguneroko bizitzari buruz jakingo dugu baita gure arazo bitxienak nola konpontzeko klabea ere ikasiko dugu