Agian__ - Haughton, Chris; Mujika, Maialen ([Madril] : NubeOcho, 2021)
Tximutxoek izugarri gustuko dituzte mangoak. Baina tigre asko dabil inguruan. Eta, kontu handiz jaitsiko balira? Lortuko ote lukete mangorik? Ummm... Agian...
3 urtetik aurrera (urdina)
Maybe...
Keywords: Tximinoak; Tigreak; Bihurrikeriak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak