Agian__ / [testua eta ilustrazioak] Chris Haughton ; [itzulpena, Maialen Mujika] - Haughton, Chris (NubeOcho, 2021)
Tximutxoek izugarri gustuko dituzte mangoak. Baina tigre asko dabil inguruan. Eta, kontu handiz jaitsiko balira? Lortuko ote lukete mangorik? Ummm... Agian...