Egun bat Mozar familiarekin / egilea, Daniel Nesquens ; marrazkilaria, Beatriz Castro ; itzultzailea, Xabier Olaso - Nesquens, Daniel (Paper txoriak. Sail gorria (Ibaizabal), 2021)
Mozar jauna musikaria da, etxekogizona, sagitarioa eta ehun kilo pisatzen du. Goiz batean, kanta berri batean lan egin eta haur txikia zaintzen duen bitartean, semea ez dela eskolara joan konturatzen da. Indiar tribu batek bahitu nahi duela dio Wolfranek. Bat-batean, txirrinak jo du...! Lau indiar dira! Eta harrapatzera datoz!