Hortzik gabeko krokodiloa - Clemente Gómez, Juan; Inaraja, Christian; Olaso Bengoa, Xabier ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
Krokodilo jatun bat bizi da Amalurreko ibaian, turistak jaten ditu guztiz oharkabean. Dentistari dio galdetu eta mesedez eskatu hortz-haginak ongi garbitzeko sekulako mina baitu! Eta a zer-nolako buila eta algara bere aho beldurgarria ikustean bertatik bertara!
5 urtetik aurrera (urdina)
Un cocodrilo sin dientes
Keywords: Umorea; Osasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak