Patti eta inurriak - Ricard, Anouk; Montorio, Bego (Bilbo : Asteberri, 2020)
Zer gertatu da? Logelako aulkitik erori eta gero, etxeko lorategian esnatu da Patti, arroz ale baten tamaina duela. Bi inurrik bahitu dute! Hurrengo orduetan, zenbait gauzez ohartuko da neskatila; esaterako inurritegiko nagusia handiuste hutsa dela, intsektu makilak aprobetxategiak direla eta kontuz ibili behar dela zorri-zangoekin.
8-12 urte bitartekoentzat
Patti et les fourmis
Keywords: Komikiak; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura