Patti eta inurriak / Anouk Ricard ; [itzulpena, Bego Montorio] - Ricard, Anouk (Txikiberri (Astiberri), 2020)
Zer gertatu da? Logelako aulkitik erori eta gero, etxeko lorategian esnatu da Patti, arroz ale baten tamaina duela. Bi inurrik bahitu dute! Hurrengo orduetan, zenbait gauzez ohartuko da neskatila; esaterako inurritegiko nagusia handiuste hutsa dela, intsektu makilak aprobetxategiak direla eta kontuz ibili behar dela zorri-zangoekin.