Itzultzeko etorri naiz - Juaristi, Felipe (Donostia : Balea Zuria, 2021)
Saiakera liburua da "Itzultzeko etorri naiz", eta idazleak hausnarketara gonbidatzen ditu irakurleak bere ibilbidean zehar garrantzia berezia edo eragina izan duten pentsalari, idazle eta poeten ideietatik abiatuta.
Keywords: Saiakerak