Taberna zulokoak - Aldekoa, Iñaki; Aristi, Pako; Garzia Garmendia, Juan; Juaristi, Felipe; Lertxundi, Anjel; Mujika, Inazio; Alarigar Jualermu (Donostia : Erein, 1990)
Tonu, idazkera eta egitura desberdinetako sei ipuinotan taberna zuloko aidera moldatua da idazle bakoitza, nork bere bertsioa, zein garratz, zein umoretsu, hau ironiko, hura oroile, baina guztiak tabernako ketan ixtorio bana harilkatu nahi literarioan.
Argonautak / Iñaki Aldekoa. --. Antonio Maria Gorostidi Filartxiren txoria / Pako Aristi. --. Kristo / Juan Garzia. --. Ekonomia Politika ikasteko esku-liburua / Felipe Juaristi. --. Laineziak / Anjel Lertxundi. --. Reyes / Inazio Mujika
Keywords: Helduentzako Literatura