Taberna zulokoak / Alarigar Jualermu (Iñaki Aldekoa, Pako Aristi, Juan Garzia, Felipe Juaristi, Anjel Lertxundi, Inazio Mujika) - Aldekoa, Iñaki; Aristi, Pako; Garzia Garmendia, Juan; Juaristi, Felipe; Lertxundi, Anjel; Mujika, Inazio (Literatura (Erein), 1990)
Tonu, idazkera eta egitura desberdinetako sei ipuinotan taberna zuloko aidera moldatua da idazle bakoitza, nork bere bertsioa, zein garratz, zein umoretsu, hau ironiko, hura oroile, baina guztiak tabernako ketan ixtorio bana harilkatu nahi literarioan.