3 ipuin amaiezin - Digón, Consuelo; Martín Esteban, Cintia ([Valladolid] : Tralarí, 2020)
Poltsatxo batean, hiru istorio amaiezin independente eta jarraibide-orri bat. Istorio bakoitzean, mozteko eta itsasteko sistema burutsu bati esker, papera tolestu eta zabaldu egiten da amaierarik ez duen eta ezustekoa duen istorio bat kontatuz. Grafismoa freskoa, koloretsua eta dinamikoa da. Irakurleak parte hartzeko ideiarekin landu dira, taldekako irakurketa aktiboagoa izan dadin.
Hunga Bunga ; Zorionak zuri! ; Zirkua
5 urtetik aurrera (urdina)
3 historias cortas
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura