Euskal idazlan guztiak V : literaturaren inguruan II - Mitxelena, Koldo (1915-1987); Urgell, Blanca; Euskal Editoreen Elkartea (Donostia) (Donostia : Kriselu, 1988)
Hemen duzu, irakurle, gure artean eta gure hizkuntzaz inork inoiz mundura duen bere baitariko idazlan sorta handien eta mardulenetako bat "tupikia baina oroitarri iraunkorragoa" zuzen onez dei dezakeguna, mendeen joan-etorriak ez eguratseko haize-erauntsiek euskaldunen bihotzetik sekulan eratxiko ez dutena: Mitxelenaren euskal idazlan guztiak.