Euskal idazlan guztiak V : literaturaren inguruan II / Koldo Mitxelena ; [edizio honen prestatzailea, Blanka Urgell] - Mitxelena, Koldo (1915-1987) (Kriselu, 1988)
Hemen duzu, irakurle, gure artean eta gure hizkuntzaz inork inoiz mundura duen bere baitariko idazlan sorta handien eta mardulenetako bat "tupikia baina oroitarri iraunkorragoa" zuzen onez dei dezakeguna, mendeen joan-etorriak ez eguratseko haize-erauntsiek euskaldunen bihotzetik sekulan eratxiko ez dutena: Mitxelenaren euskal idazlan guztiak.