Teresa Catalán / [elkarrizketa eta kronologia, Mari Jose Cano (Musikene) ; ikerketa artikulua, Jesus Echeverria (Musikene) ; obren katalogoa, idazlanak, bibliografia eta diskografia, Eresbil-Musikaren Euskal Artxiboa ; itzulpenak, Jessica Weiss eta Agustin Mendizabal] - Cano Espín, Mari Jose; Echeverría, Jesús; Weiss, Jessica; Mendizabal, Agustin (Kaierak bilduma. Basque Composers of the 21st Century., 2021)
Bilduma honen egitasmoa Musikene-Euskal Herriko Goi Mailako Musika Ikastegiaren eta Eresbil- Musikaren Euskal Artxiboaren arteko hitzarmen baten emaitza da. Haren xedea zera da: gaur egungo euskal konpositoreen irudia eta obra ezagutzera ematea eta hedatzea, bereziki nazioartean. Horrela, bi erakundeok euskal musika-ondarearen ikerkuntzarekin eta hedapenarekin duten konpromisoa sendotzen da. Koaderno bakoitzak sortzaileen izaera, ibilbidea eta obra aztertzen eta ezagutzera ematen ditu, elkarrizketa baten eta ikerketa-artikulu baten bidez. Halaber, honako hauek dauzka: bakoitzaren kronologia biografikoa, obren katalogoa, idatzien zerrenda, diskografia eta bibliografia hautatua. Informazio hori hiru hizkuntzako koaderno baten formatuan aurkezten da (ingelesa, euskara eta espainiera); horren bidez, nazioan eta nazioartean horren guztiaren hedapena ahalbidetu nahi da.