Euskal idazlan guztiak II : Liburuak I - Mitxelena, Koldo (1915-1987); Altuna, Patxi (1927-2006); Euskal Editoreen Elkartea (Donostia) (Donostia-San Sebastián : Etor, 1988)
Hemen duzu, irakurle, gure artean eta gure hizkuntzaz inork inoiz mundura duen bere baitariko idazlan sorta handien eta mardulenetako bat "tupikia baina oroitarri iraunkorragoa" zuzen onez dei dezakeguna, mendeen joan-etorriak ez eguratseko haize-erauntsiek euskaldunen bihotzetik sekulan eratxiko ez dutena: Mitxelenaren euskal idazlan guztiak.
Keywords: Helduentzako Literatura