Ezetz harrapatu! - Dexet, Hector; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2020)
Harrapatuko al du kameleoiak marigorringoa? Eta matxinsaltoa? Eta beldarra?... Eta zuk, aurkituko al dituzu? Kartoizko liburu jostagarri honekin, haur txikiek primeran pasatuko dute koloreak, zenbakiak eta animaliak deskubritzen dituzten bitartean. Jolasa eta behaketa uztartzen dituen liburu polita.
0-4 urte (urdina)
Attrape-nous situ peux!
Keywords: Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura