Pasaian (jostirudia) eta zenbait ipuin / Biktoriano Iraola - Iraola, Biktoriano (1841-1919) (Kilometroak 97, 1997)
Pasaia-Lezo Lizeoak, bere bokazioari eta bere helburuei dagokienez, gure kultura finkatu eta zabaltzeko ahaleginak egiten ditu. Horregatik, Kilometroak 97 dela-eta, Pasaia gai hartuta idatzi duten idazleek eginiko liburu bilduma hau eskaintzen dizu.