100 kontu planeta salbatzeko - Polo, Parko; Hall, Rose; Offley, Jenny; Berners-Lee, Mike; Irazustabarrena, Nagore (Donostia : Ttarttalo, 2020)
Ba al zenekien zientzialariek artilezko jertseak egiten dituztela pinguinoak salbatzeko? Eta hazi banku batek laboreak klima-krisitik babesten dituela? Pertsonak bezala tratatzen baditugu, jaguarrak salbatu ditzakegula, ura aurrezten dela hanburgesa gutxiago janda, eta basoa babestuta, itsasoa ere babestu dezakegula. Liburu entretenigarri honek planeta salbatzeko burutu ditzakegun hainbat ekimen jasotzen ditu.
8 urtetik aurrera (gorria)
100 things to know about saving the planet
Keywords: Biogenesia -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak