100 kontu planeta salbatzeko / testua, Rose Hall ... [et al.] ; ilustrazioak, Parko Polo ... [et al.] ; diseinua eta maketazioa, Jenny Offley ... [et al.] ; adituen aholkularitza, Mike Berners-Lee ; itzulpena, Nagore Irazustabarrena - Polo, Parko; Hall, Rose; Offley, Jenny; Berners-Lee, Mike; Irazustabarrena, Nagore (100 kontu (Ttarttalo), 2020)
Ba al zenekien zientzialariek artilezko jertseak egiten dituztela pinguinoak salbatzeko? Eta hazi banku batek laboreak klima-krisitik babesten dituela? Pertsonak bezala tratatzen baditugu, jaguarrak salbatu ditzakegula, ura aurrezten dela hanburgesa gutxiago janda, eta basoa babestuta, itsasoa ere babestu dezakegula. Liburu entretenigarri honek planeta salbatzeko burutu ditzakegun hainbat ekimen jasotzen ditu.