Clitemnestra-ren itzulera / Alaitz Olaizola Borda - Olaizola Borda, Alaitz 1975-) (Donostia hiriko kutxa literatur sariak, 2004)
Kutxak (Gipuzkoa Donostia Kutxak) antolatu ohi dituen Donostia Hiriko Kutxa Literatur Sariek arte-alor honetako sormena bultzatzea eta beronen ezaupidea gizarteratzea dute helburu. Lehiaketa hau urtero egiten da, eta gaur egun ipun eta antzerki sailak barne-hartzen ditu, bai euskaraz, bai gaztelaniaz.