Jak txikiena - Fraser, Lu; Santxez Munain, Amets; Hindley, Kate; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
Itxurak ez gaitu besteak baino hobeak ala txarragoak egiten. Hain handia den talde baten erdian txikia izateak buruko min handiak eragin ditzake. Nahiz eta hazteko pazientzia izan behar duzula behin eta berriro errepikatu! Baina, batzuetan, egoera zailenek sorpresa izugarria izaten dute atzean. Nork esan du jak txiki batek heroi handi bihurtu ezin duenik? Elurrez estalitako mendi-tontor batean, izotz-zurrunbiloen eta elur-ekaitz hotzen artean, bazen jak-talde bat, jak handiz eta txikiz osatuta zegoena, eta han bizi zen Malentxo, jak guztien artean txikiena. Txikiena izatea oztopo handia dela uste dugu, baina... hala ote da, benetan?
0-5 urte (urdina)
The Littlest Yak
Keywords: Album ilustratuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura