Xarlik badaki aukeratzen / [testua] Lou Peacock ; [marrazkiak] Nicola Slater ; [itzulpena, Bakun SL (Amets Santxez Munain)] - Peacock, Lou (Haurrentzako albumak (Ibaizabal), 2021)
Xarli blokeatu egiten da, zenbait aukeraren artean hautatu behar duen bakoitzean. Xarliri ez zitzaion gustatzen aukeratzea. Inoiz ez zekien zer jan, zer arropa jantzi, edo oheratzerakoan argia piztuta ala itzalita utzi... Orain, aukera guztietan zailena egin behar du. bere urtebetetzerako oparia.