Amatxoren jertsea - Perkin, Jayde; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
Amatxok alde egin zuenean, guztia betiko aldatu zen. Amaren hutsunea sentitzea etengabe buru gainean hodei beltz bat izatearen edo itsaso erdian igerian aritu eta itsasertzera iristea sekula ez lortzearen parekoa da. Nola jarraitu aurrera? Oroitzapenak lagungarriak dira eta amaren jertsearen antza dute; izan ere, jantzi eta haren besarkada senti dezakezu. Baliteke bere jertsea izatea amatxo gertu izateko modua. Liburu xumea, egiatia eta, azken buruan, bihotz-altxagarria, pertsona maite bat galdu duen edonorentzat.
6 urtetik aurrera (urdina)
Mum´s Jumper
Keywords: Dolua; Heriotza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak