Arkakuso txakur bila / [testua] Will Mabbitt ; [marrazkiak] Nathan Reed ; [itzulpena, Amets Santxez (Bakun SL)] - Mabbitt, Will (Haurrentzako albumak (Ibaizabal), 2021)
Arkakuso aspertuta dago txakur zahar baten ile artean bizitzeaz eta etxe deituko liokeen beste zerbaiten bila atera da. Dena den, denetan topatzen ditu gabeziak. Aurkituko al du Arkakusok bere txakur egokia? Barrez lehertzeko historia errimaduna, duguna estimatzearen garrantziari buruzkoa.