Xaxi eta jaka gorri-gorria / [testua eta marrazkiak] David Melling ; [itzulpena, Amets Santxez (Bakun SL)] - Melling, David J. (Haurrentzako albumak (Ibaizabal), 2021)
Xaxiri ez zaio batere gustatzen bere jaka berria. Ez, ez, ez, ez! Baina bere lagunik onenarekin, Xutekin, jolas egitera kalera ateratzen denean, agian jabetuko da jaka soinean izatea ez dela horren txarra.