Itsas animaliak - Guillain, Adam; Guillain, Charlotte; Gaggiotti, Lucia; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
Asmakizun errimatuak, irakurlea liburuaren orrialde bikoitz bakoitzean ezkutatzen den animalia asmatzera gonbidatzen dutenak. Azalean ezkatak eta oso oskol gogorra ditu. Aurreko hegalak urpekariek baino hobeto mugitzen ditu. Asmatu zein den itsasoko animalia hau!
0-5 urte (urdina)
I´m Thinking of a Sea Creature
Letra larria
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Itsasoko animaliak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura