Itsas animaliak / [testua, Adam eta Charlotte Guillain ; marrazkiak, Lucia Gaggiotti ; itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Guillain, Adam (Pipitaki papataki (Ibaizabal), 2021)
Asmakizun errimatuak, irakurlea liburuaren orrialde bikoitz bakoitzean ezkutatzen den animalia asmatzera gonbidatzen dutenak. Azalean ezkatak eta oso oskol gogorra ditu. Aurreko hegalak urpekariek baino hobeto mugitzen ditu. Asmatu zein den itsasoko animalia hau!